Magelani. Njeriu dhe vepra e tij heroike

From Stefan Zweig Bibliography

Jump to: navigation, search

[1979]: Shtëpia Botuese "8 Nëntori", Tiranë [Tirana]

Magellan. Njeriu dhe vepra e tij heroike [Magellan. Der Mann und seine Tat]. Translated by Klio Evangjeli. Edited by Koli Xoxi. 238/(2)p.

Personal tools