Miku im Aleksandër Moisiu ky shpirt i komplikuar. Homazh: Ndarja dhe lamtumira e fundit nga Aleksandër Moisiu. Fjala e mbajtur në universitetin e Milanos më 5.6.1935

From Stefan Zweig Bibliography

Jump to: navigation, search

"Miku im Aleksandër Moisiu ky shpirt i komplikuar. Homazh. Ndarja dhe lamtumira e fundit nga Aleksandër Moisiu. Fjala e mbajtur në universitetin e Milanos më 5.6.1935" [«Abschied von Alexander Moissi», Mailand, 5. Juni 1935] in Shqiptarja.com [Albaniana.com] [Tirana], No. 12 [24 March 2013], pp. 14-15 ["Rilindasi" suplement (Supplement "Renaissance")]

Personal tools